Британската кралица-консорт Камила възразява срещу нелепите диети“ и предпочита балансирана диета,

...
Британската кралица-консорт Камила възразява срещу нелепите диети“ и предпочита балансирана диета,
Коментари Харесай

Ето какво хапва Камила, за да е в топ форма на 75


Британската кралица-консорт Камила възразява против „ нелепите диети “ и предпочита уравновесена диета, с цел да се поддържа във форма. Тези и други особености на диетата на брачната половинка на бяха разкрити от Daily Express.

Диетоложката Сара Кампус сподели, че Камила води деен метод на живот. Кралицата имала неща, които наложително желала да включва менюто й, с цел да наподобява " ослепително ". 

Съпругата на крал се оказва много придирчива и задава авансово менюто си за всяко едно хранене. Явно всичко това дава резултат, тъй като фигурата й е чудесна за нейните 75 години. 

А ето и какво тъкмо хапва. 

Камила яде натурални артикули, които се отглеждат в селската резиденция на краля Highgrove House. Синът й Том Паркър-Боулс разкри, че една от обичаните храни на майка му са бъркани яйца.

Кампус сподели още, че съдейки по здравия загар на 75-годишната брачна половинка на, тя яде на обяд храни, богати на здравословни мазнини, като авокадо, рибни ястия и бадеми. Освен това тя обича разнообразни зеленчуци. „ Камила има вяра в уравновесената диета и не има вяра в нито една от тези глупави диети “, твърди диетоложката. Така да вземем за пример, брачната половинка на краля счита за неуместно да отхвърля млечните артикули, което се предизвиква от доста диети.

За вечеря Камила предпочита да яде агнешко, но може да помоли Сара и да й приготви овчарски къс от продуктите, останали от предния ден. Въпреки обстоятелството, че през годините стартира да се придържа към диета, гравитираща към вегетарианството, брачната половинка му не трансформира навиците си и се храни доста разнообразно, предава " Дарик ".

Според Кампус комбинацията от уравновесена диета и деен метод на живот разрешава на Камила да изглежда ужасно на 75 години.

По-рано диетоложката Сигне Суонфелд уточни обичаните закуски на. Новият крал на Англия избира да закусва късно и изключително обича един тип чай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР